Skip to main content

Line Nørgaard

Line Nørgaard er smykkedesigner og autodidakt guldsmed, uddannet produktudvikler/beklædningsdesigner fra TEKO i 1990. Hun har arbejdet som modedesigner i mange år, men i 2007 gjorde hun sin hobby og store passion til sin levevej, da hun åbnede eget guldsmedeværksted og boutique-atelier. Herfra laver Line alle smykker i hånden, og sælger såvel til private kunder som til forretninger rundt om i landet.

“Smykker må ikke bestemme stilen, men hellere inspirere til, og understrege personlighed. De skal kunne bæres på forskellige måder, alt efter lejlighed og humør. Den samme ørering skal kunne pifte er grov strikketrøje op, og dresse en fin kjole ned!”
Kontrasten spiller en stor rolle i designet, der skal være en kant. Udtrykket kan være klassisk-boheme, råt-elegant eller cool og feminint. Designet er hellere underspillet end for glamourøst.

Værkstedet

På værkstedet skabes alle smykkerne, med det særlige enkle og fine kendetegn, i hånden af Line selv. Her fremstilles også specialopgaver i tæt samarbejde med kunden, ofte af eget guld der smeltes om, og genopstår i nyt og smukt design.

Inspiration og materialer

Line er fascineret af de ædle materialer og det gode håndværk. Hun er på evig jagt efter inspiration, former, farver og nye materialer.

Ædelsten, perler og diamanter bliver nøje udvalgt hos dygtige leverandører. De fleste sten er håndslebne og fremstår som små unika – det gør smykket mere personligt. Hver sten har sit eget smukke unikke silke-skær.