Skip to main content

Line Nørgaard

Line Nørgaard er smykkedesigner og autodidakt guldsmed, uddannet produktudvikler/beklædningsdesigner i 1990. Åbnede i 2007 eget guldsmedeværksted hvorfra alle smykker fremstilles i hånden.
“Smykker må ikke bestemme stilen, men hellere inspirere til, og understrege personlighed. De skal kunne bæres på forskellige måder, alt efter lejlighed og humør. Den samme ørering skal kunne pifte er grov strikketrøje op, og dresse en fin kjole ned!”
Kontrasten spiller en stor rolle i designet, der skal være en kant. Udtrykket kan være klassisk-boheme, råt-elegant eller cool og feminint. Designet er hellere underspillet end for glamourøst.

Værkstedet

På værkstedes skabes alle smykkerne med det særlige rå kendetegn. Her fremstilles også specialopgaver i tæt samarbejde med kunden, ofte af eget guld der smeltes om og genopstår i nyt smukt design.

Inspiration og materialer

Line er fascineret af de ædle materialer og det gode håndværk. Er på evig jagt efter inspiration, former, farver og nye materialer. Ædelsten, perler og diamanter bliver nøje udvalgt hos dygtige leverandører. De fleste sten er håndslebne og fremstår som små unika – det gør smykket mere personligt. Hver sten har sit eget smukke unikke silke-skær.